Tűzifa előállítás gépei - hasító, daraboló - Csiba Kft | Új, használt faipari gépek, faipari kellékek

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Tűzifa előállítás gépei - hasító, daraboló

Tűzifa előállító gépek - tűzifa hasító, tűzifa aprító, tűzifa daraboló

Tűzifa készítés gépei

Napjainkban egyre nagyobb problémát jelent a téli időszakban a fűtési energiaköltségek emelkedése, ezért újra óriási piaca van a tűzifának. A világ azonban változik, így a tűzifagyártás is egyre magasabb elvárásokkal szembesül. A vevők csomagolt, pontosan méretre vágott, könnyen kezelhető tűzifát szeretnének, ehhez pedig előállítási oldalon korszerűbb, professzionális gépek szükségesek. Szükség van tűzifa hasító, tűzifa daraboló, és tűzifa csomagoló gépekre, melyek a kívánt minőségű tűzifát produkálják.


A Rabaud konyhakész tűzifakészítő gépek francia termékek, ár-érték arányuk kiváló, használatuk egyszerű. A Rabaud Xylog széria legnagyobb tagja tartja az egy óra alatt előállított tűzifamennyiség világrekordját. Meglepően kedező árú modelljeinket most típustól függően akár ingyenes szállítással is megrendelheti!

A BGU tűzífakészítő gépeket Németországban tervezik és gyártják, 40 éves tapasztalattal. Palettájuk a házi tűzifa készítéstől az ipari, erdészeti előállításig mindent lefed, gépeiknél nagy hangsúlyt kap az ergonómia és a megbízhatóság.

Miért vegyen tőlünk tűzifakészítő gépeket? A Rabaud és a BGU tűzifakészítő gépek 40 év mérnöki tapasztalatával készülnek. Ha egy hidraulikus munkahenger 30 tonnás nyomással elindul, ott nem mindegy, milyen minőségű a gép többi részének kialakítása. A Rabaud és a BGU professzionális tűzífa készítő gépei a legmostohább körülmények között is megbízhatóan termelékenyek, és emellett kifogástalan ergonómiával rendelkeznek. Miért fontos a jól végiggondolt ergonómia? Mert minimalizálja a kezeléshez szükséges személyzet számát, illetve ennek köszönhető, hogy a gépet kezelő személyek biztosan nem lesznek üzemi baleset áldozatai.

Vásároljon Rabaud vagy BGU tűzifa készítő gépeket, és olyan profi, termelékeny, strapabíró, megbízható megoldást kap, amely betanítás nélkül is használható, kezelése annyira egyszerű. Minden általunk kínált gép magyarországi garanciával, gépkönnyvel kerül átadásra.

Ajánlatkérés
Elszívók műszaki adatai
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz