Iparjog-12 - Csiba Kft | Új, használt faipari gépek, faipari kellékek

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Iparjog-12

Projektek
CSIBA Kft. IPARJOG_12 projekt

A projekt „Formatervezési mintaoltalom megszerzésére irányuló pályázat a CSIBA Faipari Szolgáltató Kft-nél” címmel, 2012.12.01.-2013.12.31. között zajlott, 100%-ban megvalósult.

A CSIBA FAIPARI SZOLGÁTLATÓ Kft. formatervezési mintaoltalom megszerzéséhez kapcsolódóan nyújtott be pályázatot az Új Széchenyi Terv Kutatási Technológiai és Innovációs Alapjához. A pályázat keretében 600.000 Ft pályázati támogatásban részesült. A formatervezési mintaoltalom megszerzése egy skandináv formavilágra emlékeztető, minimál stílusú thermo-palásttal ellátott porcelán pohárra vonatkozik.

WOORCELAIN – minimál stílusú porcelán pohár és a hozzá tartozó parafa, rétegelt lemez vagy rostlapból készülő thermo-palást saját fejlesztésű termék. A pohár formailag a skandináv edényvilágra emlékeztet, meleg (forró) és hideg italok biztonságos kézbevételét és kézben tartását szolgálja. A pohár felirattal, logóval jól identifikálható. Kiválóan alkalmas forró italok (kávé, tea, puncs, forralt bor) felszolgálására, vagy akár otthoni használatra.

A termékfejlesztést követően formatervezési mintaoltalmat kérelmeztünk a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalától. A formatervezési mintaoltalom megszerzését követően a WOORCELAIN poharat sorozatgyártásra bocsátjuk, majd hazai piacon értékesítjük.

A CSIBA FAIPARI SZOLGÁLTATÓ Kft. IPARJOG_12 projektjének címe: „WOORCELAIN porcelánedény és thermo-palást iparjogvédelmi oltalmának megszerzése”.
A projekt 2012.12.01.-2013.12.31. között zajlott.

A projekt keretében formatervezési mintaoltalmat kérelmeztünk, a támogatásból az iparjogvédelmi eljárás és a hozzá kapcsolódó iparjogvédelmi tanácsadás költségeit finanszíroztuk.


 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz