GOP333 - Csiba Kft | Új, használt faipari gépek, faipari kellékek

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

GOP333

Projektek
CSIBA Kft. GOP333 projekt

A projekt „A CSIBA Kft. piaci megjelenésének támogatása” címmel, 2014.01.01. – 2014.06.19. között zajlott, 100%-ban megvalósult.

Vállalkozásunk az Új Széchenyi Terv GOP „Mikro-, kis- és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása” elnevezésű pályázati felhívása keretében 19 905 000 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült. A támogatásból a vállalkozás piaci megjelenésének fejlesztését valósítottunk meg, amelynek keretében vállalati stratégiai tanácsadás, marketing tanácsadás, online megjelenéshez, E-kereskedelemhez kapcsolódó tanácsadás, valamint piacra jutáshoz kapcsolódó szolgáltatások igénybevételére és egy marketing munkatársi munkakör kialakítására került sor.

A CSIBA Faipari Szolgáltató Kft. több mint két évtizede kezdte meg működését, fő profilját akkor a faipari gépek értékesítése jelentette. Néhány év alatt azonban bővítette szolgáltatásai körét, hogy felzárkózhasson a vezető faipari cégek közé. Mára a cégfilozófia lényege, hogy ügyfeleinek, ne szolgáltatásokat, hanem komplex megoldásokat tudjon kínálni, beleértve az eszközök beszerzésének, kölcsönzésének, szervizelésének lehetőségétől a szakmai tanácsadás és a finanszírozás tevékenységeit is. A CSIBA Kft. az ország nyugati határán működik, szállítói és ügyfelei között is megtalálhatók ausztriai és német cégek, illetve magánszemélyek.

A GOP–2012-3.3.3 projekt fő célja a vállalkozás piaci megjelenésének fejlesztése volt, amelynek keretében vállalati stratégiai tanácsadás, marketing tanácsadás,
online megjelenéshez, E-kereskedelemhez kapcsolódó tanácsadás, valamint piacra jutáshoz kapcsolódó szolgáltatások igénybevételére került sor. A projekt segítségével a cég a jövőben tovább erősíti belföldi és nemzetközi piaci pozícióit.

A projekt kötelező elemeként, marketing munkatárs munkakör kialakítására került sor. Ezen munkatárs feladata a vállalkozás piaci megjelenésére vonatkozó stratégia kidolgozása és a cég marketing tevékenységének további koordinálása lesz.

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz