GOP211B - Csiba Kft | Új, használt faipari gépek, faipari kellékek

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

GOP211B

Projektek
CSIBA Kft. GOP211B projekt

A projekt „Komplex technológiai fejlesztés a CSIBA Kft.-nél” címmel, 2013.04.08. – 2014.04.30. között zajlott, 100%-ban megvalósult.

Vállalkozásunk az Új Széchenyi Terv GOP „Komplex vállalati technológia fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” elnevezésű pályázati felhívása keretében 10.821.052 Ft támogatásban részesült. A támogatásból a vállalkozás soproni telephelyének jelentős technológiai fejlesztését valósítottunk meg. A fejlesztés során telephelyünket napelemmel szereltük fel, melynek révén vállalkozásunk energiahatékonyságát jelentősen megnövelte.

A kőszegi székhelyű CSIBA Kft. 1992-ben jött létre. Tevékenységét Kőszegen és Sopronban már hosszú ideje folytatja. A cég a faipari/fémipari gépek gyártásával és forgalmazásával, innovatív megoldások keresésére, a piaci igények magas szintű kielégítésére helyezte a hangsúlyt. Mint szerszámgép-szolgáltató cég folyamatosan kapcsolatban áll a hazai és nemzetközi gyártókkal, és a felhasználókkal. A felhasználók tapasztalatait folyamatosan közvetítve a gépgyártók irányába és viszont, a hazai gépforgalmazók között jelentős piaci részesedést ért el. Saját szervizhátterével a felmerülő műszaki problémákra számos esetben saját fejlesztési kapacitással tud megoldást kínálni. Soproni telephelyén fémmegmunkálási, élezési szolgáltatásokat nyújt.

A GOP-2.1.1.-12/B komplex technológiai fejlesztési projekt keretében a soproni telephely energiafelhasználási hatékonyságán javítottak. Az energiahatékonyság növelése érdekében komplett szolár villamos-energia termelő rendszert szereltek be összesen 48 napelem-panellel, ami az éves teljes villamosenergia-igényét fedezi a soproni telephelynek.


 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz