GOP211A - Csiba Kft | Új, használt faipari gépek, faipari kellékek

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

GOP211A

Projektek
CSIBA Kft. GOP211A projekt

A projekt „Technológiai fejlesztés a CSIBA Kft-nél” címmel, 2013.06.03. – 2013.12.16. között zajlott, 100%-ban megvalósult.

Vállalkozásunk az Új Széchenyi Terv GOP „Mikro- és kis- és középvállalkozások technológia fejlesztése” elnevezésű pályázati konstrukció keretében 19.846.840 Ft támogatásban részesült. A támogatásból technológiafejlesztést, eszközbeszerzést valósítottunk meg, melynek révén vállalkozásunk magas szintű szolgáltatások nyújtására, jelenlegi partneri körének bővítésére, piaci pozíciójának javítására tett szert soproni telephelyén.

A kőszegi székhelyű CSIBA Kft. 1992-ben jött létre. Működésünk során a kezdetektől fogva rengeteg energiát és forrást fordítottunk innovációra, a meglévő faipari/fémipari gépek konfigurálásának újfajta személetével, kipróbálásával. Mint szerszámgép-szolgáltató folyamatosan kapcsolatban állunk a hazai és nemzetközi gyártókkal, és a felhasználókkal. A felhasználók tapasztalatait folyamatosan közvetítjük a gépgyártók irányába és viszont. Saját szervizhátterünkkel a felmerülő műszaki problémákra számos esetben saját fejlesztési kapacitással tudunk megoldást találni.

Cégünk a fémmegmunkálási tevékenysége keretében élezési szolgáltatást (fémforgácsolás, fémcsiszolás, hegesztés és kiegészítés, élprofilozás, élkiképzés, technikai gravírozás) szolgáltatást végez. A pályázati támogatás keretében beszerzett HOBAG/IRON egyedi fémélező-rendszer munkába állításával a CSIBA Kft. alkalmassá vált az új fémmegmunkáló technológia révén szolgáltatási tevékenységének hatékony bővítésére.

A HOBAG/IRON egyedi fémélező-rendszer kizárólag fémmegmunkálási célokra alkalmas CNC-típusú rendszer, ami az alábbi funkciókat magas műszaki színvonalon képes ellátni:
  • fémforgácsolás (marógépek, éltechnikák élmegmunkálása, profilképzés, profilfinomítás);
  • fémcsiszolás (profilfinomítás különböző felületminőségekre);
  • élprofilozás (felületmegmunkálás, felületegyengetés);
  • élkiképzés (fémmegmunkálás élreképzéssel, élprofilok kimunkálása).

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz