Fűrészüzemi gépek - Csiba Kft | Új, használt faipari gépek, faipari kellékek

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Fűrészüzemi gépek

Fűrészüzemi gépek

Fűrészüzemi gépek szalagfűrészes és körfűrészes megoldásokkal

Nincs faipar alapanyag nélkül, márpedig alapanyag nincs fűrészipar nélkül. Kiemelten fontos, hogy a fűrészüzemek megfelelő gépekkel, hatékonyan, termelékenyen működjenek, mert ez meghatározza a végtermék ár-érték arányát is. Fűrészüzemi gépek területén olyan partnereink vannak, aki nem kimondottan gép típusokban, hanem elvégzendő feladatra optimalizált gépekben gondolkodnak. A megfelelő gépet szállítjuk a megoldandó feladathoz, nem pedig a megoldandó feladatot próbáljuk egy adott géptípushoz párosítani. Ez a szemlélet eredményezi elégedett fűrészipari vásárlóink népes táborát, melybe Önt is várjuk!

Függőleges rönkhasító szalagfűrészes megoldásaink az Üstünkarli UHM szalagfűrészcsaládra épülnek. A fűrészek iker vagy akár quadro elrendezésben is megvásárolhatóak, szeletelő, prizmázó, ikervágó célfelépítéssel. Univerzálisan választható hozzájuk rönkkocsi és rönkforgató, valamint komplett anyagmozgató rendszer is. Ezek olyan robosztus nagyüzemi fűrészek, melyeket partnerünk három műszakos munkavégzésre tervezett.

Vízszintes rönkhasító szalagfűrészes megoldásaink a Drozdowski jól bevált TTM fűrészeit vonultatják fel. Közkedvelt, jól bevált felépítésű, könnyen kezelhető fűrészek ezek, melyekhez a magyar piac megbízhatóságukért is ragaszkodik, ismerje meg őket Ön is!

Gatterfűrészek területén is a Drozdowski fűrészeket ajánljuk, melyek ellenáló, stabil felépítésük mellett azzal tűnnek ki az európai termékkínálatból, hogy egyedülálló módon akár 16 fűrészlappal is tudnak egyidejűen fűrészelni.

Körfűrészes megoldásaink, mint az egy- illetve kéttengelyes sorozatvágó, a szélező, a prizmázó és keresztvágó gépek kínálata megújult, hamarosan megismerhető lesz online is! Kövesse weboldalunkat és facebook oldalunkat is, hogy ne maradjon le az újdonságokról! Ha azonnal információra van szüksége, kérjen ajánlatot online, vagy keressen minket elérhetőségeink bármelyikén!

Minden általunk kínált gép magyarországi garanciával, gépkönnyvel kerül átadásra.Ajánlatkérés
Elszívók műszaki adatai
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz