Mobil, telepített és központi elszívók, kiegészítők - Csiba Kft | Új, használt faipari gépek, faipari kellékek

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Mobil, telepített és központi elszívók, kiegészítők

Mobil, telepített, központi elszívó, flexibilis cső, gyűjtőzsák, filterzsák

Elszívók

Egy olyan ipari üzemben, ahol nagyobb mennyiségben képződik kis frakcióméretű melléktermék, por (faliszt, fűrészpor, forgács, apríték, cemenrpor, lakkcsiszolatpor), elkerülhetetlen a megfelelő elszívó, porelszívó alkalmazása. A jó porelszívó nem csupán kényelmi és gazdasági szempontból fontos, hanem egészségügyi szempontból is nélkülözhetetlen az ilyen helyeken. Az üzemnek megfelelő elszívástechnika kiépítése az üzemben szolgálatot teljesítő gépek élettartamát is növeli. Kisebb teljesítményű műhelyek számára ajánljuk zsákos mobil elszívóinkat, melyek impozáns teljesítményt nyújtanak nagyfokú mobilitásul ellenére. Nagyobb teljesítményigény esetén, illetve ha az elszívók mozgatása mellőzhető, javasoljuk zsákos telepített elszívó beszerzését. Nagyüzemi megoldásként központi elszívóinkkat ajánlunk, melyek megvásárolhatóak kültéri konténeres kivitelben is. Ezek az elszívók igény szerint szerelhetőek fel különféle ventilátorokkal, mely ventilátorok külön is megvárásolhatóak.

Miért vegyen tőlünk ACWord elszívót? Az ACWord több évtizedes tapasztalatot szerzett az elszívástechnika terén, és mára olyan megbízható, kifinomult technikájú, könnyed, mégis nagy teljesítményű elszívókat gyárt, melyek meghibásodási rátája bizonyítottan a legalacsonyabb. Számos cég próbálja másolni ezeket az elszívókat, igen kevés sikerrel, mert az elszívók áramlástana komoly mérnöki szaktudást és tapasztalatot igényel. Ezt a tudást és tapasztalatot kapja Ön meg mindegyik ACWord elszívóban. Ugyanakkor emellett legalább ilyen fontos az elszívástechnika optimális megtervezése a célüzemre. A nem megfelelően kiválasztott és telepített elszívó nem hozza a várt eredményt. Egy elszívórendszer megtervezéséhez és kialakításához mérnöki szintű áramlástani szaktudás szükséges, amely a Csiba Kft-nél rendelkezésre áll.

Válassza a profi elszívót a profi partnerrel, és garantáltan a várt, vagy annál jobb eredményt fog kapni! Minden általunk kínált gép magyarországi garanciával, gépkönnyvel kerül átadásra.

Ajánlatkérés
Elszívók műszaki adatai

Elszívórendszer összetevők, tartozékok

Egy elszívó, legyen az akár mobil elszívó, telepített elszívó vagy központi elszívó, önmagában nem lesz elég az elszívási feladatok maradéktalan ellátásához, ehhez szükség van kiegészítő alkatrészekre, zsákokra, és csövezésre is. Ezen kívül az elhasználódott fogyóeszközöket időről időre cserélni kell az elszívó üzembiztossága és az optimális teljesítmény fenntartásához. A Csiba Kft. a legmagasabb minőségű elszívó alkatrészeket, flexibilis csöveket és elszívó zsákokat forgalmazza. Kínálatunkban elérhetőek megerősített műanyag és textil gyűjtőzsákok, textil filterzsákok többféle kivitelben, az ezekhez tartozó zsákbilincsek, speciális takarítófejek, illetve PVC és poliuretán flexibilis elszívócsövek a legkülönfélébb méretben!


Ajánlatkérés
Elszívók műszaki adatai
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz