Csiszolók, csiszoló gépek - Csiba Kft | Új, használt faipari gépek, faipari kellékek

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Csiszolók, csiszoló gépek

Csiba Kft - Csiszoló gépek, kontaktcsiszoló, szalagcsiszoló, tárcsáscsiszoló, profilcsiszoló

Csiszolók

Mint oly sok minden a faiparban, a csiszolás is egy rendkívül szerdeágazó művelet. Ma már a csziszolástechnika és a felületkezelés határa is elmosódott, egyre speciálisabb gépek jelennek meg. Élcsiszoló, kontaktcsiszoló, profilcsiszoló, szalagcsiszoló illetve tárcsás csiszoló gépek tucatjai közül választhat az, akinek csiszolási feladatot kell megoldania. A megfelelő csiszoló (legyen az élcsiszoló, profilcsiszoló, tárcsás vagy szalagcsiszoló, kontaktcsiszoló) kiválasztása azért is fontos, mert a megfelelő csiszoló alapozza meg jó felületkezelést. A megfelelő csiszológép kiválasztása függ a csiszolni kívánt fa fajtájától, a csiszolóval elérni kívánt végeredménytől, a csiszoló géppel csiszolni kívánt mennyiségtől, a csiszolási és felületkezelési folyamatok kívánt egymás utániságától.

Miért vásároljon tőlünk csiszoló gépet?

A Csiba Kft. teljes csiszolási és felületkezelési termékpalettát kínál. Legyen szó élcsziszoló, szalagcsiszoló, profilcsiszoló, tárcsás csiszoló, vagy kontaktcsiszoló gépekről, robosztus, termelékeny, stabil megoldásokat kínálunk a belépő szintű csiszológépektől kezdve a kombinált, kontaktcsiszolóval egybeépített teljes felületkezelő rendszerekig. Ha tőlünk vásárol csiszológépet, akkor egy tökéletesen a célfeladatra szabott, strapabíró csiszolója lesz, és elfelejtheti a karbantartási költségeket is! Minden általunk kínált gép magyarországi garanciával, gépkönnyvel kerül átadásra.

Ajánlatkérés
Csiszoló, kontaktcsiszoló, szalagcsiszoló, élcsiszoló, tárcsás csiszoló műszaki adatai

Szórókabinok

Felületkezelési palettánk részeként festéshez, lakkozáshoz és pácoláshoz szükséges filteres szórókabinokat forgalmazunk. A szórókabinok standard, vagy egyedi méretben rendelhetőek.

Ajánlatkérés
Csiszoló, kontaktcsiszoló, szalagcsiszoló, élcsiszoló, tárcsás csiszoló műszaki adatai
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz