Asztalosipari gépek, fűrész, lapszabász, marógép, gyalugép - Csiba Kft | Új, használt faipari gépek, faipari kellékek

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Asztalosipari gépek, fűrész, lapszabász, marógép, gyalugép

Asztalosipari gépek - Marógép, gyalugép, körfűrész, szalagfűrész, fúró

Asztalosipari gépek

Az asztalosipar a faipar talán legszélesebb tevékenységi körét felölelő ága. Rengeteg géptípus tartozik az asztalosipari gépek közé. Az alap öt asztalosipari gépcsoport: gyalugépek, marógépek, szalagfűrészek, körfűrészek, fúrók.   Amennyiben azonnal a gépekre kíváncsi, válasszon gyorsmenünkből!


Több gépünk is alkalmas gyalukéses vagy marószerszámos üzemeltetésre is, az asztalosipari gépek ezen univerzalitása tágabb asztalosipari felhasználási lehetőségeket enged meg.

A gyalulás sík felületek megmunkálására való. A forgácsolómozgást vagy a munkadarab (hosszgyalulás), vagy a szerszám (harántgyalulás) végzi. Az előtolómozgást szintén végezheti a munkadarab is (harántgyalulás) és a szerszám is (hosszgyalulás). A szerszám csak a munkalöket alatt forgácsol. Visszafutás után, a munkalöket előtt a munkadarab vagy a szerszám a beállított előtolással elmozdul.

A marógépek sík és alakos felületek, valamint ezek kombinációinak előállítására használhatók. Termelékenységük általában nagyobb, pontosságuk jobb, mint a hasonló feladatok ellátására szolgáló gyalugépeké, és bonyolultabb alakzatok készítésére is alkalmasak. A marószerszámok befogása és forgatása (főmozgás) a speciálisan kiképzett maróorsóval történik. A maróorsó helyzete vízszintes és függőleges lehet. A mellékmozgásokat általában a munkadarab végzi szánrendszerek segítségével. A mellékmozgások egyenes vonalú vagy forgómozgások lehetnek.

Miért tőlünk vásároljon?

A felsorolt és részletezett asztalosipari gépeken kívül állunk ügyfeleink szíves rendelkezésére bármilyen asztalosipari gép beszerzése esetén. Beszállító partnereink rugalmas hozzáállással, moduláris rendszerben építenek meg bármilyen asztalosipari univerzál- vagy célgépet. Forgalmazott gépeink kivétel nélkül robosztus, strapabíró felépítésűek, hogy a kezelő a munkára koncentrálhasson. Minden általunk kínált gép magyarországi garanciával, gépkönnyvel kerül átadásra.

Ajánlatkérés
Asztalosipari gépek - Marógép, gyalugép, körfűrész, szalagfűrész, fúróAsztalosipari gépek - Marógép, gyalugép, körfűrész, szalagfűrész, fúró műszaki adatai
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz