Mobil és telepített aprítók, aprító rendszerek, kazánok - Csiba Kft | Új, használt faipari gépek, faipari kellékek

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Mobil és telepített aprítók, aprító rendszerek, kazánok

Csiba Kft - Aprító gépek, dobaprító, tárcsás aprító, erdészeti aprító, kardános aprító

Aprítók

Az aprítás a faipar egyik legnagyobb körültekintést igénylő szakága. Szakudást igényel, hogy mikor van szükség aprítóra, milyen típusú aprító megvásárlása célszerű, és mekkora teljesítményű aprító szükséges. Az aprító célja a faipari melléktermék frakcióméretének csökkentése, így aprítás után csökken a térfogat, az anyag könnyebben kezelhető.

Alapvetően két típusú aprítót különböztetünk meg: a mobil aprítót és a teleptített aprítót. A mobil aprítók elsődleges felhasználási területe az erdészet, kertészet. Sokszor okoz gondot az anyag rakodása és szállítása erdei területről, a jó aprító mindkét problémát megoldja. Mobil aprítógépeink palettája az egészen kicsi, kertészeti felhasználású aprítóktól, (kisebb tárcsás aprító, nagyobb dob aprító) akár az 1200 lóerős, egyedi tervezésű, akár 2 méter átmérőjű rönköt egyben aprítani képes aprítókig terjed. Telepített aprítót lehet használni minden olyan környezetben, ahol a mobilitás nem fontos, illetve ahol elsődleges fa alapanyagon kívül más alapanyag is aprításra kerül. A fűrészipari melléktermékek felhasználását nagyban megkönnyíti egy jó telepített aprító. Speciális, kedvező árú négy tengelyes aprítóinkon a traktorgumitól a fémhordóig bármilyen aprítás elvégezhető.

Cél szerint három aprítási esetet különítünk el. Az első esetben erdészeti, kertészeti aprító felhasználásban elsődleges  fa alapanyagot aprítunk a szállítás, rakodás megkönnyítésére, illetve az anyag frakcióméretének optimalizálása céljából. A második esetben az aprítást már részben feldolgozott faipari melléktermékeken végezzük, mint például fűrészipari, bútoripari aprítás. Az aprító célja itt is a melléktermék hasznosíthatóságának magasabb szintre emelése. Végezetül egykori késztermékek újrahasznosítása céljából aprítunk. Például raklap aprítás faipari aprítóval, papír, autógumi, üveg, fémhulladék aprítás speciális aprítóval.

Kertészeti és kisebb erdészeti mobil aprítót javaslunk olyan helyre, ahol az aprítás szükséges, de az aprítandó keresztmettszet és a teljesítményigény nem magas. Erdészeti mobil aprító szériánkat nem csak erdőgazdaságoknak, hanem minden olyan partnerünknek ajánljuk, ahol jelentős mennyiségű és változatos méretű melléktermék aprítására van szükség. Extra teljesítményű mobil aprító szériánkat, illetve a HackerTruck aprító sorozatot javasoljuk, ha partnerünk fő tevékenysége a faipari melléktermékek feldolgozása. Ezek az aprítók óriási teljesítményű és kapacitású faipari gépek. Telepített aprítóinkat a kicsitől az óriási méretig a legkülönfélébb telephelyi aprítási célok eléréséhez ajánljuk.

Miért tőlünk vásároljon aprítót?

A megfelelő aprító kiválasztása sokrétű mérnöki szaktudást igényel. A megfelelő méret és kialakítás csak a jéghegy csúcsa, fontos a kések típusa, a meghajtás módja, a tengelyek száma, és megannyi fontos paraméter, ami megkülönbözteti az optimális aprítót a nem célravezető megoldástól. Nyilván nem ugyanaz a késrendszer kell puhafa és keményfa aprításhoz papír és komposzt aprításhoz, traktorgumi és olajoshordó aprításhoz.

A Csiba Kft. nem pusztán gépeket árul. Beszálítóinkkal startégiai partnerségben vagyunk, ahol minden aprító egyedileg, az ügyfél igényeit részletesen felmérve és azt figyelembe véve kerül előkészítésre és legyártásra. Aprítót vehet bárhol. De olyan aprítót, amely valóban az Ön egyedi felhasználási igényeire van szabva, amely termelékeny, strapabíró, mégis a lehető legkevesebbet fogyasztja, amely garanciális, állandó alkatrész utánpótlással rendelkezik, mindezt olcsón és hatékonyan... Kiemelkedő minőségű gépeink szakmai profizmussal, és rutinos pályázatíró csapattal várják Önt is! Minden általunk kínált gép magyarországi garanciával, gépkönnyvel kerül átadásra. Tekintse meg aprítóinkat, kérjen ajánlatot!


Ajánlatkérés
Aprítók, kazánok műszaki adatai
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz